Jul 20, 2013

I kroj ide ... / And the pattern goes to ...

Dragi čitaoci, hvala vam što ste se prijavili za nagradnu igru. Žao mi je što vas nije bilo više, ali šta da se radi? Dakle, sinoć sam, čim je zatvoreno prijavljivanje za igru, izvukla troje dobitnika. Koristila sam Random.org sajt za generisanje slučajnih brojeva, pri čemu sam kandidate poređala po redosledu prijavljivanja. Čestitam Mirjani iz Beograda, Lakaribane sa Haitija i DksWife iz SAD. Molim vas, pošaljite mi vaše adrese na anajan.stepalica@gmail.com. Potrudiću se da što pre izmodelujem krojeve.  

Dear readers, thank you for applying for the giveaway. I'm sorry there weren't more of you, but it is as it is. So, last night, just after the applying was closed, I randomly picked the three winners. I used the Random.org website to randomly generate three numbers, and I sorted the participants by order of applying. Congratulations to Mirjana from Belgrade (Serbia), Lakaribane from Haiti and DksWife from the USA. Please, send me your address to anajan.stepalica@gmail.com. I'll do my best to draft the patterns ASAP.


Anonymous7/12/2013
Suknja je divna kao i uostalom sve sto si do sada sasila. Ja sam koristila tvoj kroj za haljinu i kosulju i savrseno su mi odgovarali kao da su za mene pravljeni:) Moja velicina je 42 ( struk je 38). Veliki pozdrav!
Mirjana iz Beograda

I'm a Burda 38 (actually 19 but whatever!) and I always loved that skirt. I read your post and I am glad you made an improved version. I live in Haïti.

I would love to win a pattern. Size 44 for me. I live in the US. Thanks so much for the contest.