Oct 22, 2011

Još jedna košulja / Another shirt

I, još jedna košulja je gotova. Kao što Dragica reče, postaju moj zaštitni znak. Zanimljivo je da ih ranije nikako nisam volela na sebi - bila sam ubeđena da mi loše stoje. Možda sam u međuvremenu naučila da ih nosim?
Opet je u pitanju varijacija bluze iz Burde 1/2008. #108. Materijal je prugast, gde se smenjuju teget pruge sa prugama u različitim bojama. Aranžirala sam ih tako da na prednjem delu budu žute i roze, na zadnjem zelene, a na rukavima su ljubičaste i narandžaste. I ova košulja ima duplo kopčanje.

Another shirt is finished. As Dragica has said, they're becoming my trade mark. An interesting thing is that I used to dislike the shirts - I was sure they didn't suit me. Perhaps I've learned how to style them in the meanwhile?
Again, it's a variation on the BWOF 1/2008, #108 blouse pattern. The fabric is striped, where navy stripes are followed by stripes in various colors. I arranged them so that the yellow and pink stripes are on the front, green stripes on the back and purple and orange ones on the sleeves. This shirt has double button closure too.


Ujedno, ovo je jedna od retkih prilika da me vidite sa isfeniranom kosom. Povremeno, obično kada se šišam, ispravim kosu čisto da razbijem monotoniju. Frizura potraje par dana, ako imam sreće da je suvo vreme. 

Also, this is one of the rare opportunities to see me with a straight hair. Occasionally, usually when I do my haircut, I straighten it, just to break the monotony. The hair-do lasts for few days, if I'm lucky to have a dry weather.