Jan 2, 2014

Muffin Studio nagrađuje!

Dragi čitaoci, nadam se da ste se sjajno proveli za novu godinu, i da ste u 2014. ušli sa osmehom na licu. 

* Muffin Studio, a local web and graphic design team that I work with on Stepalica Patterns treats the readers with some nice hand made items. Since the giveaway is organized for Serbian citizens only, I won't translate the post to English.

Za sam početak godine imam tri veoma lepa i praktična poklona za vas, koje vam daruje tim Muffin Studia, sa kojim sarađujem na pripremi za štampu Štepalica krojeva. Sjajne ilustracije kao i kompletan vizuelni identitet koji krasi instrukcije za šivenje Štepalica krojeva, delo su ovih sjajnih mladih ljudi, koji se bave grafičkim i web dizajnom.

Ukoliko vam je potreban web ili grafički dizajner, ukoliko vam treba dizajn identiteta, dizajn pakovanja, ili pak internet marketing, Muffin Studio vam nudi svoje usluge, a ja ih toplo preporučujem.

Evo šta o sebi kažu članovi tima:

Muffin Studio postoji od 2012. godine, i čini ga mali tim dizajnera koji se prvenstveno bave grafičkim i web dizajnom, a odmor od računara i svakodnevnih obaveza nalaze u „terapiji“ koju im pruža rad na ručno rađenim notesima, bedževima, broševima, posterima. Proizvode kreiraju upravo oni koji su ih i osmislili, a ceo proces obavljaju u svom ateljeu, bez velikih mašina i serijske proizvodnje. 


Funkcionalnost, kvalitet i sveden dizajn karakteriše sve Muffin proizvode koje možete poručiti putem sajta
Muffin Store ili svratiti do studija (pre dolaska obavezno se najavite).


Dakle, Muffin Studio vam poklanja jedan zidni kalendar, kao i dva ručno pravljena notesa džepnog formata sa tvrdim koričenjem, koje možete videti na slikama ispod.


Muffin Studio zidni kalendar za 2014. godinu

Muffin Studio ručno pravljen notes

Muffin Studio ručno pravljen notes u boji po želji

Pravila nagradne igre su sledeća:
  • mogu učestvovati svi sa adresom na teritoriji Republike Srbije
  • lajkujte Facebook stranicu Muffin Studia
  • u sekciji za komentare ispod ovog posta ostavite komentar u kom ćete navesti koji od ova tri predmeta biste voleli da dobijete; možete se prijaviti za sva tri predmeta.
  • jedna osoba može dobiti samo jedan od ponuđenih poklona
  • igra je otvorena do 14.01.2014., narednog dana ću izvući srećne dobitnike
  • osvojena nagrada će vam biti poslata na kućnu adresu u vidu poštanske pošiljke
Želim vam svima puno sreće!