Jan 11, 2013

TR Masterklas, zadatak br. 11 / TR Masterclass, task no. 11

Evo mog poslednjeg rada za TR Masterklas. Trebalo je integrisati dve kutije - jednu četvrtastu i jednu trougaonu -  u kroj. Moram da vam priznam da mi je ovaj zadatak, sasvim neočekivano, zadao velike probleme i nikako nisam zadovoljna rezultatom, jer to može i treba mnogo bolje da izgleda. No, šta je, tu je, tešim se da je bitno da ispoštujem rok.

Here's my latest work for the TR Masterclass. We were supposed to integrate two boxes - a rectangular one and a triangular one - into a pattern. I have to admit this task gave me a headache, and I am not satisfied by the end result, since I know this should look much better. Well, what's done is done, I console myself it's important I met the deadline.3 comments:

 1. potpuna egzibicija ! wow...

  I like your paragraph !!!

  ReplyDelete
 2. Cista fantazija! I dobro si uradila koliko vidim

  ReplyDelete
 3. Ana, sve što radiš kao "štepalica" je fantastično! Nešto sam razmišljala, posle čitanja tvog pregleda 2012.godine, možda si sad na raskrsnici kada će zaista tvoj hobi prerasti u profesiju.(?) Kao hobi šnajderka, znam koliko je taj posao težak i ovakva upornost i želja za radom, koju ti pokazuješ, zaista izvire iz unutrašnje potrebe, a tu je uvek kreativnost kao osnov svega.želim ti uspeh, šta god budeš radila!

  ReplyDelete